Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe szerelmes vagyok és Ő is szerelmes belém.

Ezt mindketten tudjuk,de nem jöhetnénk össze,mert ő most ballagott el a sulinkból szóval jövőre gimibe fog járni és alig találkozhatnánk,a nyár meg elég zsúfolt lesz mindkettőnknek.

Március óta beszélgetünk Snapchaten.

Mostanában olyan képeket küldd magáról,amiken nincs rajta póló.(mivel úgy alszik és este beszélünk)

Miért küldd félmeztelen képeket?

Nem azért kérdezem mert zavarna,mert nagyon is tetszik,csak nem értem hogy miért?!

Barátnőmmel is beszélget néha de neki nem küld ilyet.

(Nem olyan hogy azért csinálná hogy mutogassa hogy milyen jól néz ki.)

2015. jún. 19. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azzal, hogy képeket küldözget neked, azt akarja, hogy vonzónak találd, és többet akar tőled, de lehet csak megfektetne és ezért csinálja. Mindenesetre ha nem tudod a dolog okát kérdezz rà miért csinálja.
2015. jún. 19. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia:)

Úgy gondolom, Te még eléggé hiszel ezekben a "hercegnős" történetekben, de ezt semmiképp sem bántásnak szántam. Nem lehetsz több 13-14-nél, ilyenkor még szerintem nem tudod, mi is a szerelem valójában.

Én 18 vagyok, korban nem biztos, hogy sokkal több, mint te.. hisz "csak" 4 év.. de hidd el, én is voltam annyi, mint te. Engem is etettek idősebb fiúk, én is hittem azt, hogy szeretnek, hogy lehet többről szól a dolog.

Már az elején írod, hogy szerelmesek vagytok egymásba, de gondolj bele.. ha ez így lenne, nem hiszem, hogy közétek állhatna a nyáriszünet zsúfoltsága vagy az, hogy a fiú elballagott.

Szóval csak azt mondom, hogy én is számtalanszor éltem bele magam egy-egy ilyen dologba, csak mert "cukorborsónak" szólítottak, vagy azt mondták, szép a szemem.. Ilyenek a lányok. Szereted, ha szeretnek, elhiszed, ha egy szép szót mondanak.

Ne aggódj, el fog ez múlni. De ha mégis szerelem, akkor előbb-utóbb összehoz benneteket a sors.

Kitartást neked.:)

2015. jún. 19. 12:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2015. jún. 19. 13:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintetek mondjam neki hogy ne küldjön ilyen képeket,mert nekem nem baj hogy ilyet küld de lefeküdni semmikép sem akarnék vele?
2015. jún. 19. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!