Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez milyen érzést vált ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen érzést vált ki?

Figyelt kérdés
Egy lánynak szeretnék küldeni postán egy levelet, hogy Boldog Névnapot! Ismerem, ő is ismer engem, már beszélgettünk stb. Eddig mindig Messengeren köszöntöttem fel, de most szeretném egy kicsit máshogy. A levélre nem írnám le a nevem, szerintem kitalálja. A levélben csak egy papírlap lesz összehajtva a fentebb leírt szöveggel. Szerinted, ez milyen érzést váltana ki, milyen hatással lenne, mit gondolna rólam, ha lány vagy véleményedet várom, hogy ha veled lenne ez mit csinálnál stb. Ha fiú vagy akklr is válaszolhatsz, előre is köszönöm!
2015. jún. 17. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nagyon tetszene, hogy ilyen aranyos, figyelmes és kreatív. Mindenki szeret igazi levelet kapni.

Viszont lehet, hogy értetlenül állnék a dologhoz...

Milyen viszonyban vagytok? Kezd alakulni? Vagy csak barátok vagytok?

A párok között nagyon romantikus, de viszont a barátok között olyan furcsán jönne ki.

2015. jún. 17. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Akkor köszöntsd fel WhatsAppon vagy Viberen 😂
2015. jún. 17. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, mert nem a megszokott forma. Viszont az nem tetszene, hogy nincs rajta név és agyalnom kéne, hogy kitől jöhetett.
2015. jún. 17. 13:38
 4/5 anonim válasza:

Hát aranyos lenne, az tuti, egy nevet azért biggyesz rá vhol.

Remélem nem abszolút haveri köztetek a hangulat, mert akkor sokkolni fogja (legalábbis engem sokkolna), hacsak nem egy belső vicc mondjuk a kép.

Tényleg attól függ, hogy ő, hogy gondol rád.

- szokott más pasikról beszélni? te szoktál más csajokról beszélni? <--- sztem ha bármelyik kérdésre egy magabiztos igen a válasz, az jele annak, h ink baráti a kapcsolat.

Mindenesetre remélem sikerrel jársz és tetszeni fog neki. Ha tetszel neki akkor ez egy nagyon jó lépés lesz. Ha nem akkor is előfordulhat, hogy örül neki.

2015. jún. 17. 14:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A nevemet ráírom! A kapcsolatunk meg nem fogja zavarba hozni őt! :)
2015. jún. 17. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!