Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen ez a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ez a lány?

Figyelt kérdés

Elmondtam neki hogy szeretem,ő visszautasított ,persze mással üzente meg ,nem a szemembe/

de közbe látszik hogy boldog volt amikor közöltem vele,most akkor mi van?

2015. jún. 17. 11:57
 1/8 A kérdező kommentje:
És amikor egy teremben voltunk alig nézett rám ezek után
2015. jún. 17. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Pedig érthető. Nem akar tőled semmit.

Ettől még lehet, hogy jól esett neki, hogy valaki érdeklődik iránta.

2015. jún. 17. 12:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen tudom hogy nem szeret,mást szeret..

de attól még elmondhatta volna személyesen,ne mással üzenjen

2015. jún. 17. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
kicsit gyáva volt, na, egy okkal több, hogy kiszeress belőle :-/
2015. jún. 17. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell rá haragudni, talán zavarba jött és hirtelen nem tudta, hogy mit mondjon, ezért üzent inkább.
2015. jún. 17. 13:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha elmondta volna megértettem volna
2015. jún. 17. 13:54
 7/8 anonim válasza:
Szerintem csak új neki hogy te vallottad be neki hogy szereted. Lehet hogy csak túl szégyenlős vagy rosszabb esetben gyáva, vagy csak megijedt amikor meg kérdezted tőle. Szerintem lehet hogy ő is szeret csak egy ideig zavarba jött. De akár az is elő fordulhat hogy már csak azt akarja hogy barátok legyetek, de majd ha egy idő múlva találkoztok akkora szerintem már ki ábrándultál belőle vagy össze jöttök. Minden esetre remélem tudtam segíteni :)
2015. jún. 17. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Szokj ehhez hozzá, mert még sokszor fogod ezt tapasztalni a nőktől! És becsüld meg azt a nőt, aki szemtől szembe korrektül megmondja, hogy mi van! És hogy miért tűnt úgy, hogy örült neki? Sok oka lehet, de biztos, hogy tetszett neki a szitu. Neked hogy esne ha odamenne hozzád egy lány és szerelmet vallana? Nem mosolyognál, nem örülnél neki, hogy van olyan aki oda van érted? Nem lennél tele után önbizalommal? Na most gondolj bele, hogy a nők még sokkal romantikusabban is élik ezt meg.
2015. jún. 18. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!