Mi a véleményetek? Amikor egy pasi inkább a belső tulajdonságaival akarja megfogni a csajt mint sem a külsejével. Úgy értem hogy helyes pasi mert sokan mondják, de ő inkább a belsővel hódit vagyis nem a külsejével feszít.
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 21:30
1/8 anonim válasza:
azt hiszed, csak rajta áll, hogy mivel fog meg másokat?
2/8 magic csajszi válasza:
Szerintem nem minden a külső...a kinézetünk évről évre változik,nem marad tökéletes senki. A külső alapján választott pár nem sokáig lesz az . Viszont a belső ugyanolyan szép lesz....
Szerintem az csak jó tulajdonság ,ha a személyiségeddel hódítasz és nem a testeddel. :)
3/8 anonim válasza:
legtöbben remélem nem azt nézzük, hogy akit most választunk, milyen lesz 30 év múlva. nem a jövőjébe szeretek bele. hadd örüljek már neki, hogy a bőre tapintásától olvadok.
4/8 anonim válasza:
A véleményem az ha egy lány rá néz egy férfira és nem tetszik neki, lehet akár milyen jó belső tulajdonságod nem akar megismerni! Ez sajnos tapasztalat! Ez van.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
4-ez igaz. vagyis ha nem tetszik a pasi akkor a csaj meg sem akarja ismerni.
2014. máj. 15. 21:59
6/8 anonim válasza:
Azt, hogy soha nem lesz barátnője. A csajok leszarják a belsőt, nagy pénisz kell nekik izmos test meg helyes arc.
7/8 Natoivett válasza:
Nem minden lánynak a külső a fontos..;)
8/8 anonim válasza:
Én még olyan lánnyal nem találkoztam akinek nem a külső lett volna a fontos. Ez csak duma. Mindenki először a külsőt nézi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!