Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen jelekre számítsak?
Megismerkedtem egy fiúval, aki szerelmes lett belém. Ezt csak tegnap tudtam meg, egyik barátnőmön keresztül. Eddig is tudtam hogy tetszem a fiúnak, de azt nem hogy már szerelmes is belém. Nekem ő csak bejön, de nem vagyok belé szerelmes, és mikor ezt tegnap meg tudta megharagudott rám, fb-n vissza sem írt, és engem is nagyon zavart a dolog, hogy megbántottam. De írtam neki este, hogy nem akartam megbántani mert fontos nekem és szeretem. Reggelre már ismét írta a puszi fejeket, meg hogy én is fontos vagyok neki és már nem haragszik.
Van olyan képe fb-n, amelyiken helyes, de a legtöbben nem. Barátnőim szerint sem helyes, de a kincsesláda is belül ragyog. (mindig ezt mondogatják, meg hogy én össze fogok jönni a fiúval:D) Az az igazság, hogy élőben még sosem találkoztunk, pedig csak 4 km van köztünk mindössze. Viszont most szombaton lesz városnap, és ott lesz ő is a haverjaival meg én is a barátnőimmel. Logikus hogy találkozni fogunk.
Tartok attól, hogy élőben egyáltalán nem fog bejönni nekem,
Mivel szerelmes belém, érdekelne hogy milyen jelekre figyeljek, amivel el árulja hogy tényleg szerelmes belém? Persze ezek hogy pl. meg akarja majd fogni a kezem, meg akar ölelni vagy puszit adni ezek oké, de milyen más jelei lehetnek még?
És én mit tegyek, ha nem jön be nekem a fiú, és nem akarom hogy közeledjen hozzám? Nem akarom megbántani, mert így fb-n tök jól el vagyunk, és nekem is megtetszett, csak az is zavar hogy velem egy magas. Nekem mindig is a tőlem pár cm-el magasabb fiúk jöttek be:DD
Végül is próbálom bebeszélni magamnak, hogy tetszeni fog élőben is, és megfogja majd a kezem, (ma fb-n írta hogy a számra adna puszit, szóval lehet élőben ha minden jól megy, az is megtörténik majd:D) és tökéletes lesz minden, de tényleg félek, és egyben kíváncsi is vagyok :/
Szóval fiúk ti mint mondtok? Ti milyen jeleket adtok/adnátok a helyében?
Köszii előre is:)
Lány vagyok, de:
ha még nem is találkoztatok, akkor hogyan lehet beléd szerelmes? :D
Majd meglatod milyen lesz eloben. Lehet vakami bunko, ostoba, es nem tud beszelni sem. Persze remeljuk nem igy van de ha be fog jonni, akkor ugy is oké lesz minden. Jelekre ne figyelj ugymond, mert ugy is latni fogod, es le fogesni a szitu. Aggodalomra semmi ok. Legyel vele cuki, aranyos, kedves, mosolyogj ra sokat, legyel mellette. Az erintesek is fontosak, akar egy masodperces erintes is, pl vállán, karján.
Holnap taliztok? Ha igen akkor majd leszel oly kedves es megirod nekem, hogy mi lett az egészből (mármint a talikor)
Várom a válaszod.:)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!