Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A baratom idot kert tolem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom idot kert tolem, hogy gondolkozzon. Megis mennnyi idore kell szamitsak?

Figyelt kérdés
Sajnos csinaltam egy hulyeseget..tul sokat ittam(eletemben eloszor), o nem volt velem aznap, ezert rairtam kicsit becsiccsent allapotban..ossze vissza beszeltem, es ezert o nagyon csalodott lett..eszeveszettul banom es nem tudom hogyan tehetnem jova.kerlek segitsetek!! 17l

2015. máj. 31. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
attol függ miket irtal... de amugy nem hiszem hogy nagyon sok idö lenne! tényleg hagyj neki vagy 1-2 napot és utánn te keresd fel és beszéljetek!
2015. máj. 31. 21:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmi rosszat es bantot..csak csalodott amiert alkoholt fogyasztottam
2015. máj. 31. 21:24
 3/3 anonim válasza:
Azert elegge tulreagalj es eleg hisztis fiu. Várd hogy lenyugodjon, aztan keresni fog, egy heten belül biztosan, de ha ujra beszeltek magyarázd mar el neki, hogy fiatal vagy es attol hogy kapcsolatban vagy azert szeretnel neha lazítani. Ez nem olyan nagy dolog, amiért csalódnia kene, ráadásul meg csak 17 éves vagy.
2015. jún. 1. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!