Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi kell ahoz hogy helyes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahoz hogy helyes pasinak számítsak?

Figyelt kérdés
Mit kell váloztassak magamon?Én most átlagosnak számítom magam
2015. jún. 10. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
egyenes hát, némi izom
2015. jún. 10. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

helyes fizimiska

stílus, na de NEM ez a páwa

2015. jún. 10. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Ugy ahogy az első mondja... Szeretik az izmos fiúkat. Arcban meg mindenkinek más jön be és ezt nem lehet leírni.

Nekem például az a különleges hogy szőke hajam van ami hátrafele hajlik és fekete szemöldök (elvileg szőkesbarnásnak kéne lennie) szürke szemmel. Nem tudom hogy ezzel "helyes" vagyok-e, de nagyon különlegesnek érzem magamat :)

1 kérdést én is tehetek? Gerincferdulessel mit kezdjek? Egy KICSIT előre hajlik a hátam. :/ De a póló eltakarja.

16/f

2015. jún. 10. 21:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Izmos vagyok de a testtartásom alapból ferde,csak ha nagyon rákényszerítem magam akkor tudok csak egyenesen állni,azt meg max 2 percig birom
2015. jún. 10. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, h kiknek akarsz tetszeni. Ha a menő, jócsajoknak direkt egybe, akkor páwának kell lenned, cool séró, és pééénz. Ha a csendesebb fajtának, akkor meg igazából tökmind1, ők nem csak a fejedet nézik. Ja, és nem más testrészedre gondolok...
2015. jún. 10. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
A lányoknak az is bejön ha látják a kezeiden hogy ki van tornázva és eres.. Pl az én kezem ilyen és eddig mindig bejött minden lánynak
2015. jún. 11. 15:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Na pont olyan az en kezem is
2015. jún. 11. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Az arcodtól függ. A többin tudsz változtatni.

Az sem mindegy hogy milyen korosztályról beszélünk.

Míg egy tini srác mindegy mit húz fel csak lógjon,

addig egy huszonéves férfinál már nem mindegy mit vesz fel.

Egy átlagos éretlen tini lánynak manapság egy feminin fiu jön be.

Ezt metroszexuális-nak hívjuk. (sokat törődik a külselyével)

Mivel nem tud kitűnni a többi fiuk közzül, így ruhákra, mobilra és egy szélsőséges viselkedésre tud hagyatkozni. Pl fel vesz egy kemény fiú imidzset, vagy laza vagány vagyok imidzset.

Viszont 17 éves kortól egyre kifinomodik az ízlésük és letisztul előttük a férfi koncepció már egyre kevesebb szerepet játszik az arc és trendi ruhaviselet, mivel minden férfi ahogy idősödik egyre vonzóbb is lesz. Egyre inkább karrakteres férfias arca lesz, és a teste is ha megfelelő mozgást végez. Más kérdés hogy van akinek hájréteg takarja az arc és testi vonalakat. Attól azok ott vannak.

2015. jún. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!