Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magas lányok előnyben vannak ismerkedéskor?
határozottan nem.
én 178 cm vagyok, és elég nehéz olyan pasit találni aki magasabb nálam (mondjuk az már az én 'hibám' az kb +10 centit jelent, 5-6 centi még elég kevés) és jól is néz ki, meg hát minden passzol.
Szerintem az ismerkedés nem egészen magasság kérdése. :) Én 180 cm vagyok,az igaz, hogy a tapasztalatom azt mutatta, hogyha kimozdulunk valamerre a picikébb barátnőimmel, engem valahogy jobban észre vesznek mint nőt. De ez egy dolog. Az összkép a fontos, és az, hogy mit sugárzol magadból. :) Ha csinos vagy, adsz magadra, figyelsz az alakodra, nem hinném, hogy elsősorban a magasság számítana. Nekem nem volt soha hátrányom a magasságomból, talán még tini koromban picit frusztrált, de az is már rég elmúlt. A párom velem egy magas, de az elődök között volt aki 8 cm-el alacsonyabb volt mint én. Se őt nem zavarta, se engem. Emellett láttam én már velem egy magas lányt aki trampli volt, olyat is aki magassága ellenére mégis szexi, törékeny és megőrültek érte a férfiak. De ez ugyanúgy elmondható a kicsi lányokról is.
Tehát általánosságban szerintem az összkép és a kisugárzás számít. Nem feltétlen az magas vagy vagy alacsony. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!