Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magas lányok előnyben vannak ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 20:22
4/15 anonim válasza:
nehezebben híznak el, 60 kilóval egy 175 magas csaj még tiszta csontkollekció, egy 150 centis meg már durván túlsúlyos
viszont ha így is csontos valaki az azért durva szokott lenni
5/15 savanyújóska válasza:
Adnám, ha egyszer lenne egy magas barátnőm:D (Esélyes, hogy így sem lesz nálam magasabb.)
7/15 anonim válasza:
Nálam igen mert én is elég magas vagyok
8/15 anonim válasza:
Azok a hosszú combok :0 persze izlések keretein bellül:D nekem bejön bár nem sok lenne köztünk magasságra akkor (181cm)
10/15 anonim válasza:
Nem. A korombelieknek egy resze feje folott siman atlatok, pedig igazan nem is vagyok magas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!