Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már elég régóta egy osztályba járok egy lánnyal.Hát elôször nem jöttünk egymással de ahogy telt az idô összebarátkoztunk.Volt olyan alkalom h beleszerettem de ô visszautasított.De barátok maradtunk.Idô közben a legjobb fiubarátja lettem és ô is az én legjobb lánybarátom.Mindenrôl tudtam vele beszélgetni és egyszer megkérdeztem tôle azt h miért nem èrsett irántam soha semmit, azt mondta h azért mert ô mindigis csak a barátjának tekintett engem.Ez engem eléggé zavart aztán eltel egy kis idô és ujra beleszerettem azaz érzés amelyet elôször éreztem ujra elôjött és most h itt az év vége tudom h menni fog el máshova ès többet nem lehetek mellette.Nagyon kiborít ez nemtudok aludni se enni se semmihez nincs kedvem mert folyton arra gondolok h most elfogom veszíteni nagyon sok idôre és nem fogom minden egyes nap làtni :( Nagyon szeretem ès ezt talán meg kellene vele beszélnem még mielôtt elmegy....ugye?2015. jún. 16. 05:01
1/3 anonim válasza:
szerettél volna benne lennni amikor elmegy... mi?
2/3 anonim válasza:
Nincs sok választási lehetőséged:
1. Vagy megbeszéled vele, aztán legfeljebb visszautasít.
2. Megpróbálod magad visszafogni, érzelmileg meghúzni a határokat, és boldogan tovább sóvárogni utána...
Vagy 3. Rájössz arra, hogy tök felesleges az egész, mert sehogy se lesz tied a csaj, és hagyni a csudába az egészet, mivel felesleges idegőrlés. Hidd el ez már nem lesz jobb, csak rosszabb és rosszabb. Sajnálom, hogy nem tudtam valami értelmesebbel szolgálni.:/
3/3 anonim válasza:
Ha gondolod, megbeszélheted vele, de attól nem lesz jobb. Te ugyanúgy szereted, ő ugyanúgy nem. Én is régóta szeretek egy fiút, aki nem érez irántam semmit, rengeteget sírtam már miatta és elmegy... Én sem tudok semmit tenni. (15/l)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!