Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ez sok lenne? Fiuk szerintetek ez már sok?
Heti szinten.
Eldugtam a kindertojásba.
magamra varrattam 3 helyen is.
Neee,komolyan van 3!!!!! "Kitti" tetkód?!?!?!?
Csak jókat kívánok nektek,de a tinta minden szerelemnél tovább tart...
Mostantól csak Kitti nevű barátnőid lehetnek.
Mondjuk még mákod van,nem egy Eperke :D
A rozsaszirmoshoz kevesebb szirom , szebb agynemu es tobb feny :) illat gyertya ilyesmi.
A gyuru nagyon edes nekem biztos tetszene :)
A tetkokkal nem lennek kibekulve, az mar tulzas.
18/L
Sok! Nagyon sok!
1: hogyan szeditek össze a csokit, ha megolvad?
2: A Kinder Tojásos dolog tényleg jó. :D Csak az nem Kinder Tojás, hanem Kinder Joy. (rajongója vagyok annak a cuccnak)
3: A tetkódat lehet meg fogod bánni, akkor is, ha örökre együtt lesztek. Legyen így! (mármint az együtt lét, nem a megbánás)
Tudod erről mi jut eszembe?
Imádom a csokoládét, de ha 1 óra alatt megkéne ennem 10 kiló tömény, édes csokit, akkor hónapokig (ha nem évekig) a hátam közepére sem kívánnám. Csoki jöhet de mértékkel. Így vagyok a romatkivál. Szeretem a romantikát de ha túl ömleszti a srác akkor a hideg ráz tőle. Heti szinten rózsaszirom sok. Arról nem is beszélve, hogy az élő virágokat jobban szeretem mint a vágotakat, és a fenének sincs kedve minden héten nagytakarítást csinálni az elhullott szirmok miatt.
A kindertojásos ötlet aranyos, ha egyszer játszod el. Ha ez is rendszeres lesz, akkor szintén lehangoló lesz a végén.
A tetoválást meg egyenesen ostoba dolognak tartom.
Nagy hülyének tartom azokat akik neveket tetoválnak magukra. Ha összekaptok akkor mit csinálsz? Kihúzod, és jöhet az új női név? Nincs az a nő aki járna veled 3 Kitti nevű tetkóddal együtt.
Nekem nem szimpatikus ez a fajta imádat, ez már túlmegy a normálistól. Te önzően szeretsz, és előre sajnálom Kittit, amikor szakítani fog veled.
Már előre látom a reakciódat.
Vagy öngyilkossággal fogsz fenyegetőzni, csak, hogy visszafogadjon téged.
Vagy terrorizálni fogod, tönkreteszed pár évét.
Remélem a leányzó is annyira fanatikusan szerelmes mint te, és nem lesz gond.
Ez már kőkemény túlzás!
Az első akkor tetszene, ha nem lenne ennyire telenyomva a szoba szirommal például, plusz azért nem heti szinten! Inkább havonta-kéthavonta egyszer, mert akkor jó meglepetés. Heti gyakorisággal már egyrészt uncsi, másrészt túlzott dolog is.
A második nagyon aranyos, ez így ahogy van, tetszett.
A harmadik viszont annál kevésbé! Egyrészt nem vagyok híve a tetkónak, másrészt annak pláne nem, hogy a jelenlegi szerelmünk nevét varrassuk magunkra, mert mégis minek?! Nem ez a szerelem mércéje - legalábbis az én szememben nem - , és főleg nem úgy, hogy te még HÁROM helyre is magadra tetováltatod! Ez már beteges rajongás, vagy nem is tudom... Én mindenesetre lehet, hogy elkezdenék kicsit félni tőled, ha a barátnőd lennék.
19L
Nekem lányként van kéttetkóm, szóval nem vagyok tetkó ellenes, de azonnal elhagynám a barátomat ha úgy jönne haza, hogy a nevemet magára varratta. Ez nagyon gáz!
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!