Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek milyen "csoportokba" sorolhatók a lányok? És nektek milyen jön be leginkább?
Figyelt kérdés
Nem úgy h pl. szép més csúnya, hanem pl. sportos, művészi stb.2015. jún. 10. 15:13
1/7 anonim válasza:
Sportos, okos. Nekem ilyen kell :)
3/7 anonim válasza:
Nem dugnám, dugnám és nem csak dugnám.
4/7 anonim válasza:
3-as vagyok. Az utolsó jön be legjobban. :D
5/7 anonim válasza:
Tetszik, és nem tetszik. Ezt elég nehéz megfogalmazni :) Van,hogy külső alapján megtetszik valaki, de aztán pár beszélgetés után meggondolom magam, és volt már olyan is, hogy valaki esetleg nem annyira tetszik, de javít azzal, hogy okos és intelligens. Olyannal még nem sokkal sikerült beszélnem, aki egyszerre lett volna okos és szép is. (Majd szeptembertől az egyetemen remélhetőleg :D)
6/7 anonim válasza:
Nekem az jön be, aki okos, sportos, jó alakú, és ha valami nagyon meg tud fogni a tekintetében (mondjuk tetszek neki).
7/7 anonim válasza:
Ha már muszály akkor három csoportra osztható.
-Egoista,van mikor nagyvonalú.
-Szerény, van mikor más arcot akar fel venni.
-semleges de lelkileg erős.
Mind három csoportnak meg van a fortélya és gyengéje.
Számomra leginkább egy egoista kell.
Ezek a lányok általában igényesen öltöznek,étkeznek,kifinomultabban viselkednek, és ezt el is várják a párjuktól családjától. Éberek és éles eszük van.
Persze ezek mit sem érnek ha mind három csoportból hiányzik a kedvesség,hűség,őszinteség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!