Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez? Segitség!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Segitség!?

Figyelt kérdés
Sziasztok..:)segítsetek nekem, nem tudom mit higyjek. van egy fiú. nagyon tetszik.. minden szombaton látom és már vagy másfél hónapja mindig kacsingat nekem és szemez velem meg mosolyog stb stb.. a multkor odajött hozzám beszélgetni.. beszélgettünk is de nem sokat.. de viszont facebookon semmilyen kapcsolatot nem hoz létre velem (pl: hogy ir fbn.. vagy esetleg likeol. tudom nem a facebook kapcsolat a fontos. de mindenkinek likeolgat nekem nem. de ennek ellenére mégis mindig kacsingat nekem. nem fontos tudom de engem még is zavar, hogy se nem ír se nem likeol de mégis minden szombaton szemezget velem stb.) mit higyjek, akar valamit tőlem vagy nem... mult hétvégén még hozzám is ért. megfogta a kezem.... nemtudom mi thigyjek és ez nekem nagyon rossz. kérlek mondjatok valamit.. :/
2015. jún. 9. 16:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
szerintem gay
2015. jún. 9. 16:44
 2/13 A kérdező kommentje:
nem az..... értelmes válaszokat légyszi. fontos nekem
2015. jún. 9. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
66%-os,azt se tudod mi az 😂
2015. jún. 9. 16:53
 4/13 anonim válasza:

Kérdezd meg töle hogy: Tetszem neked?

Vagy te irj neki fb-n

Lehet hogy fél rá kérdezni

2015. jún. 9. 16:57
 5/13 A kérdező kommentje:
de tudom mi az a gay.. szerintem ne dobjuk össze a te angol tudásod az enyémmel :)
2015. jún. 9. 17:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem is neked mondtam,te vagy a 66%-os válaszoló? 😂 Hahhóóó 👋🏻
2015. jún. 9. 17:06
 7/13 A kérdező kommentje:
és nem fogok rá irni. nem leszek annyira nyomulós.. meg igazából a választól is félek.. és nem akarom ezt az egészet elrontani. és ezzel a kérdéssel elronthatom
2015. jún. 9. 17:07
 8/13 A kérdező kommentje:
ja. ne haragudj. :) csak fére érthető
2015. jún. 9. 17:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Maradnom kellett volna a jól bevált " #1 válaszoló"-hoz :D
2015. jún. 9. 17:12
 10/13 A kérdező kommentje:
:)
2015. jún. 9. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!