Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Segítség tetszik a sógorom, s én is neki, nem csak hiszem hanem már mondta is. A nővéremmel van együtt 4 éve, a nővérem 21 a sógorom 30, én 14.Tudom - tudom most jönnek az olxan valaszok hogy egy r!b@nc vagyok, nem kellene. Meg beteg vagyok, meg hogy ilyen csak a cigányoknál van.

2015. jún. 6. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Te jó isten -.- Felejtsd el nem tetszel neki. Ha meg mégis akkor meg egy pedofil és ha összejönnétek akkor akármelyi kcsaládtagod feljelenti és akkor neki annyi. Ne gondolkozz ilyen hülyeségeken. 14 éves vagy inkább tanulj
2015. jún. 6. 19:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom, de már nem egyszer kérte hogy csókoljam meg! (nem egyszer meg csókolt már)
2015. jún. 6. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Úristen! mi van ma a tini csajokkal mind vén faszzikra bukik? XD
2015. jún. 6. 19:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Beteg vagy... a sógorod is az...
2015. jún. 6. 20:02
 5/11 A kérdező kommentje:
NEM AZ! S, nem vén f@¿z! Szerintem ha látnátok hogy hogy néz ki meg változna MINDEN
2015. jún. 6. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
De az, ő is és te is... 16 év korkülömbség van köztetek, ez elég sok egy csomó 14-18 éves fiu van mért egy vén fa.sz kell?
2015. jún. 6. 21:34
 7/11 anonim ***** válasza:
gyerekek itt nem csak a korkülönbségről van szó... ( bár tegyük hozzá, hogy valóban nagyon sok ) amin én nagyon kiakadtam az, az hogy a SÓGOROD. mind a ketten gerinctelenek vagytok ! Sógorod azért mert ilyet mer mondani / csinálni úgy hogy neki ott a nővéred. Te meg azért mert szintén megmered csinálni ezt a tesóddal. Egyszerűen nem fér a fejembe ... és tudod mi a baj ? 14 évesen már egy ilyen ember vagy...akkor kérdem én..mi lesz később ?! szerintem az, hogy mit tegyél egyáltalán nem kérdés. és szégyelld magad ! csúnya dolog volt ez mind a kettőtöktől. habár nem ismerem a tesódat ,de nálatok biztos jobbat érdemel !
2015. jún. 6. 21:44
 8/11 A kérdező kommentje:

Lehet hogy nagy a kor különbség, és eleve én semmi olyat nem írtam/mondtam se neki se nektek hogy akarok is tőle valamit!

S utolsó, tudom hogy csúnya dolog de értsétek meg, nézzétek azért az én szemszögemből, mikor az arcára akarok adni köszönés képp egy puszit , majdnem MINDIG el forditja a fejét hogy a szájára adjam, s nem szól, csak hirtelen....

2015. jún. 6. 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:
és az nem fordult meg a fejedben, hogy esetleg szólj a tesódnak , hogy mit művel a párja ? meg mi az,hogy nem egyszer megcsókolt már ? ha ilyen meg is történik első esetnél nem kell neki visszacsókolni illetve pofon kell vágni. de , hogy többször is megtörtént.... sajnálom a nővéredet.
2015. jún. 6. 22:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát de, csak nekem meg a tesomnak nagyon jó a viszonyunk
2015. jún. 6. 23:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!