Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Segítség tetszik a sógorom, s én is neki, nem csak hiszem hanem már mondta is. A nővéremmel van együtt 4 éve, a nővérem 21 a sógorom 30, én 14.Tudom - tudom most jönnek az olxan valaszok hogy egy r!b@nc vagyok, nem kellene. Meg beteg vagyok, meg hogy ilyen csak a cigányoknál van.2015. jún. 6. 19:49
11/11 anonim válasza:
ha nagyon jó a viszonyotok akkor meg főleg el kell mondani neki. nem ezt érdemli. neked fordított esetben mindez hogy esne ? Lehet , ( sőt biztos, hogy meg fog haragudni ) de meg is érdemlitek. viseljétek a következményeket !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!