Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14-15 éves lányok, veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat szeretnék. Volt egy fiú barátom, akivel tök jól megvoltunk, ő volt az első normális barátom, 1 évvel idősebb, mint én. Már kb 3 hónapja, hogy szakítottunk, de még mindig szeretem. A felnőttek azt mondják h ugyan már, azt se tudom mi a szerelem, de ők ezt nem értik.:/ barátnőim se.. Nem tudom elfelejteni, minden hozzá köt, visszaolvasom miket beszéltünk, és olyan rossz.. Akkor még minden szép volt, megpróbáltam vele kibékülni, de azt mondta nincs már esély, ami nagyon rosszul esett. Sokan kérdezték, hogy miért szeretem, mert sokan nem értik, szerintük nem egy szépségideál. Nem a kinézete miatt szerettem meg, hanem azért, amilyen. Ő már rég elfelejtett, más tetszik neki állítólag, és mindjárt elballag. Nem tudom mit csináljak, most úgy érzem, sose fogok kiszeretni belőle. Próbálom a mostani fiúm szeretni, de nem megy. Mindig arra gondolok, hogy " ő mást mondana" hiányzik az ölelése stb.. Veletek volt ilyen, túllettetek rajta?2015. jún. 6. 13:46
1/4 anonim válasza:
jezus isten, neked minek uj pasi az isten aldjon meg??? meg a regin se vagy tul
2/4 A kérdező kommentje:
hát azt mondták, hogy úgy könnyebben elfelejtem :/
2015. jún. 6. 14:21
3/4 anonim válasza:
Bammeg ember, hogy lehetsz ugy egyutt valakivel hogy nem szereted? XD gondolkozz mar
4/4 anonim válasza:
ez nagyon nem korrekt a mostani fiúddal szemben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!