Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem szólnak hozzám a fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólnak hozzám a fiúk?

Figyelt kérdés
Az előző osztályomban (általánosban) még csak-csak beszéltek velem a fiúk, de mióta gimis vagyok egyáltalán nem szólnak hozzám. A barátnőim szerint kedves vagyok és jószívű. Amúgy 15 éves vagyok 167cm sötétszőke hosszú egyenes hajam van, kék szemem. Kicsit duci vagyok, de nem vagyok kövér (van egy kis hasam),de az osztályomban én vagyok a legducibb lány mindenki tök vékony. Talán a külsőmmel lenne gond? Valami tanács, tipp? Segítsetek kérlek! Nagyon nem esik jól, hogy levegőnek néznek, még csak nem is köszönnek.

#fiú #Tini gondog #szerelem sos
2015. jún. 3. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

Nyilván az alakoddal van gond.

Erre azért magadtól is rájöhettél volna.

Tanács Foggy le!

2015. jún. 3. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Figyelj! Sza** le őket... osztályban kb hozzám se szólnak... meg én leis sz*rom őket azokkal foglalkozz akik foglalkoznak veled...am ha gondolod privibe beszélgethetünk ;)
2015. jún. 3. 20:13
 3/6 Marko polo ***** válasza:

Egyszerűen csak nem tetszel nekik ... És nem akarnak olyanhoz közeledni aki nekik nem tetszik ... Vagy csak nem tetszik nekik a stílusod, vagy nem vagy elég rbancos...

Sok dologtól függ...

Amúgy egy képet kaphatok hogy tudjam te mit nevezel ducinak?:D (semmi perverzség , csak kíváncsiság)

2015. jún. 3. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát igen,szerintem kiközösített vagy. Megértem,ja nem,én mindig is az alfa voltam az osztályban muhahhhahahahah
2015. jún. 3. 20:17
 5/6 anonim válasza:
Én úgy ismerkedtem meg egy csomó duci lánnyal, hogy Gimiben stikában együtt cigiztünk. Nem lett semmi, de legalább még tart a barátság :D
2015. jún. 3. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
őszintén szólva (ugyanis arra van szükséged) 100% hogy a külsőddel van a gond 16/f
2015. jún. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!