Miért nem szólnak hozzám a fiúk? 15l
Figyelt kérdés
Mindig mondják a barátnőim hogy elkérte egy fiú a telószámukat stb . hozzám miért nem jönnek oda? nem érzem magam csúnyának , és a körülöttem lévők is szépnek tartanak , 172cm vagyok 53kg vál alatti sötétbarna haj , mindig próbálok csinosan szépen összefüggően öltözködni és nem vagyok nyafogós meg semmi , akkor mégis mért?2015. ápr. 10. 20:41
3/32 anonim válasza:
Mert olyan bombázó vagy hogy nem mernek.
4/32 anonim válasza:
Azt innen, nem lehet megtudni :D max képpel
5/32 anonim válasza:
Az hogy mondják, még nem biztos, hogy igaz. Elég kevés lányt szólítanak le ebben a korban csak úgy.
6/32 anonim válasza:
Képet! Anélkül ez olyan, mint féllábbal zsákban futó versenyt nyerni. Lehet, hogy flegmatikus a kisugárzásod.
7/32 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam annak , átlag vagyok hobbimodellkedek mert ez érdekel és ott is mondják h jó lennék :DD de azért köszi hogy megállapítottad kép nélkül , örülök :DD
2015. ápr. 10. 20:43
9/32 A kérdező kommentje:
A többit köszi:)
2015. ápr. 10. 20:44
10/32 A kérdező kommentje:
Noren te csak tudod:D
2015. ápr. 10. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!