Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most mi szerelem vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi szerelem vagy rajongás? El fog múlni?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdődött, hogy valami mélyebb érzelem kezdett kialakulni bennem egy barátom iránt. Nem tudom mi lehet ez, de állandóan vele szeretnék lenni és nem is szexuálisan, hanem kettesben sétálni vagy csak beszélgetni, romantikázni, stb. A baj az, hogy elérhetetlen számomra, az mindegy, hogy miért, de az. Ha nem vagyok vele vagy nem látom úgy érzem megőrülök. Ő nem hiszem,hogy tud erről bármit is. Most fogok elköltözni elég messzire, de már most félek ettől az egésztől. Vele szeretnék lenni, de ez sajnos lehetetlen. Fáj is kimondani, de ugye ez el fog múlni? Vagy megmarad? Egyáltalán mi ez?

2015. jún. 2. 21:43
 1/9 anonim válasza:
szerelem... tudom jól milyen ez az érzés csak én nem költözök el és én fiú vagyok de tudom jól kitartás..
2015. jún. 2. 21:50
 2/9 A kérdező kommentje:
de a távolság ugye segít majd?
2015. jún. 2. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan így voltam szerelmes lettem a szinte legjobb barátomba, azt hittem hogy soha nem kellenék neki és hogy biztos nem jön össze és most már 4 hónapja együtt vagyunk miért nem mondod el neki? Van barátnője?
2015. jún. 2. 22:31
 4/9 ekvinitus ***** válasza:
A távoság az semmit nem fog segíteni mert az igazi vágyakozás egy fényév távolságból is ugyan olyan erős marad mint ha melletted állna. Egyedül az idő fog meggyógyítani. De az biztosan. Az időnél hatásossabb gyógyszer nem létezik.
2015. jún. 2. 22:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Mond el neki! Mit veszithetsz?
2015. jún. 2. 23:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos van barátnője és már évek óta együtt vannak, nem akarom elmondani mert félek,hogy azzal tönkre vágnám az egész barátságunkat
2015. jún. 3. 08:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok, már másfél éve teljesen odavagyok a "legjobb barátomért", miközben neki van barátnője lassan egy éve... csak az a különbség, hogy ő tudja, hogy én szeretem. De ettől függetlenül nagyon jól megvagyunk, mert tényleg szükségünk van egymásra, ki sem bírnánk a másik nélkül. Együtt megyünk továbbtanulni, stb... Ha együtt iszogatunk, akkor meg rajta is előjön egy elég erős vonzalom irántam, ami mondjuk érdekes, de mindegy..

Szóval lényeg,, hogy nem feltétlen ronthatja el a kapcsolatotokat, ha elmondod neki mit érzel, mert ki tudja mi lesz pár év múlva? Lehet szakítanak és akkor te leszel az, akinek lehetőse lesz őt megkapni. Én elmondanám, az biztos.

Aztán lesz, ahogy lesz.

Úgyis azt mondom mindenkinek, hogy minden úgy történik, ahogyan történnie kell... Akár jó sül ki az egészből, akár rossz, annak úgy kell majd lennie:)

18/L

2015. jún. 3. 11:07
 8/9 ekvinitus ***** válasza:

Mikor iszogattok akkor nem az erős vonzalom tör ki belőle hanem kihasználja a lehetőséget hogy odaadod neki magad.

Már ne haragudj de naiv vagy és kihasználható. Kicsit több tartást és kicsit kevesebbet a " ki sem bírom nélküled" felfogásból ha javasolhatom. Az igazi szerelmet sosem éred el megalkuvással sem te, sem más.

2015. jún. 3. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Ami azt illeti, lehet hogy van néhány eset, mikor naivabb vagyok, de általában nem ez jellemző rám, inkább ellenkezőleg.. mindent túlgondolok, mindent ezerszer átgondolok és nem vetem bele magam csak úgy hirtelen felindulásból semmibe, mert az az ember vagyok, aki mindig gondol a következményekre (még részegen is) És nem, nem adom neki oda magam... nem tudom ezt miből gondoltad. Kihasználhatónak egyáltalán nem mondanám magam, sőt... Egy fiúnak sem sikerült megkapnia és ami azt illeti, egyelőre nem is hiányzik.

A "ki sem bírom nélküled" témáról is más lenne a véleményed amúgy, ha ismernél, de hát megértem, ha így ismeretlenül máshogy jött le ez az egész neked..

2015. jún. 3. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!