Tanár-diák szerelem. Szerintetek?
A magyar tanáromat, az első pillanattól fogva kedvelem. Eleinte ez csak csodálat volt meg rajongás, de most már teljesen biztos vagyok benne hogy beleszerettem. Idősebb nálam, nem is kevéssel, de nem vagyok apakomplexusos. A személyisége egyszerűen elragadó, és tündöklő. Az az egészben az érdekes és a figyelem felkeltő, hogy látom és érzem rajta a viszonzás kezdetleges formáit. (nyilván nem akarna soha pedofilnak vagy akárminek tünni.) Eléggé el vagyok tanácstalanodva, mert valahogy tudatni szeretném vele hogy komolyan gondolom, de semmiképpen sem szóban, vagy direktbe. Akinek volt már ilyen tapasztalata legyen szíves fűzzön hozzá pár gondolatot!
18/L
Kérdés, hogy hány éves, van-e családja. Még egészséges hűséges családos férfinak is imponál az, ha 18 éves diáklányok rajonganak érte, de ha etikus ember, akkor ezt nem használja ki. Ha meg 10 év körüli korkülönbség van csak köztetek és független, akkor nyugodtan flörtölj vele a suli elvégzését követőn, nem fura az ha diákok volt tanárukat meglátogatják.
Pl. anno egyik jó haverom rá volt kattanva egy 25 év körüli volt tanárnőjére, és szervezett egy 4 fős csapatot a tanárnő meglátogatására, 3-an pedig a megbeszéltek szerint gyorsan másik tanárhoz mentünk.
Szia! Ez durva, én is már 9. óta szerelmes vagyok a magyartanáromba. Gondoltam, majd elmúlik, de sajnos nem így történt, sőt. Ahogy egyre inkább megismertem, úgy mélyültek jobban az érzelmeim is. Sajnos én nagyon rosszul kezeltem a helyzetet, soha aközelébe sem mentem, és mivel ő nekem mostantól már csak volt tanárom, nem is tudom, mi legyen ezután.
Ha gondolod, írj privátot, én szívesen beszélgetnék valakivel, aki átérzi a helyzetet. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!