Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok, és 14 éves a lány, aki tetszik, mit tegyek, ha kiakad?
Figyelt kérdés
Ha egy kicsit pikánsabb, pajzánabb bókokkal bombázom, kiakad, leperverzez. Miért teszi? Mit tehetnék?2015. jún. 2. 15:49
2/7 anonim válasza:
Nagyon fiatal még, óvatosan közelítsd a témát, lehet, hogy még nem vevő az ilyenekre, meg kell érteni..
3/7 anonim válasza:
Akadj le róla. Pedofil hajlamú kis sakkfej vagy.
5/7 anonim válasza:
Elolvastam a kérdésed címét, még úgy azt hittem lehet esélyed csak jól csináld.
Elolvastam a leírásod: "kicsit pikánsabb, pajzánabb bókokkal bombázom, kiakad, leperverzez. Miért teszi?"
Nem értem te miért vagy kiakadva erre, ha nem jön be neki akkor miért "bombázod" ezzel? Szerintem térj észhez és lásd be neki ez nem jön be. És most már elbuktad szerintem azt hogy bármi is legyen köztetek.
6/7 anonim válasza:
22 évesen te mit akarsz egy 14 éves lánytól?Legközelebb kit fogsz a bombázásoddal betalálni?Egy óvodást?
7/7 anonim válasza:
vigyázz, nehogy böribe csukjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!