Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez? Nem ertek semmit! 17/L
legjobb haverommal beszelgettem ket napja egy kiadosat...arrol filozofaltam neki hogy milyen jo hogy nem vagyunk szerelmesek es milyen jo a baratsagunk..ra ket orara szerelmet vallott es mondta hogy mar nem birta tovabb..eloszorr nem hittem el..aaztan kiderult hogy mar tobb honapja es mindenki tudta csak nekem nem esett le.
ezek utan elkezdett szebbnel szebb bokokkal bombazni s ostromolni.. de nem olyat amit mindenki hasznal hanem amiket nekem irt.
osszezavarodtam..lehet szeretem nem tudom de itt nem az a lenyeg.
nem talalkoztunk azota es alig ir..en irtam neki es mikor feljott bocsanatot kert hogy nem volt de ma megint egesz nap se kep se hang...pedig elotte egesz allo nap beszeltunk chaten..
erre iranyulna a kerdes hogy miert!? mindketten 17 evesek vagyunk.
Szerintem is!
Nem viszonzod neki, és akkor megpróbálja visszafogni magát, hogy hátha kényelmetlen Neked, hogy folyton rajtad lóg és ostromol.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!