Mirai Nikki! Végig néztem, de nem értek semmit? (valakinek spoiler lehet, ha nem látta. )
Szóval ez van meg nekem:
Az 1.dimenzióban a végén csak Yukki maradt és Yuno,együtt akartak öngyilkosak lenni,de Yuno túlélte,és ő nyerte meg a játékot,ergó ő lett az Isten.De nem tudta újraéleszteni Yukkit,ezért visszament az időben,ez lett a 2.dimenzió.A 2.dimenzióban a játék futott,ezért az Isten Yuno megölte az ottani Yunot és szüleit,átvette az ottani Yuno helyét.Ugye a sorozat végén Yuno meghal,és Yukki lesz az Isten.
Pár kérdés:
1.Miért változott meg Yuno naplója,amikor Yukki kinyitotta azt a szobát,ahol a szülei holtteste,és az ottani Yuno holtteste volt? Mármint az volt beleírva hogy "És Yukki Yunoé lesz.Vége." De utána megváltozott.Miért?
2.Yukki lett az Isten,és ő csinálta a 3.dimenziót? Mert ugye az 1.Dimenzióban Yuno lett az Isten,de visszament az időben,így lett a második,a harmadikat gondolom Yukki csinálta.
3.Az OVA-ban akkor most a 3.dimenziós Yuno megkapta a 2.dimenziós Yuno emlékeit,mert az első (?) Murmur jóvoltából? Mi lett a 2.dimenziós és a 3.dimenziós Murmurral? Egy Yukkiteruval van,azt tudom.
Bocsánat ha sok,de a választ előre is köszönöm :S
2. Yuno csinálta a 3.dimenziót (ha jól emlékszem)
3. Igen, murmur jutatta őt az emlékekhez
1. Mivel Yukki meglátta a holt testeket, ezért már nem bízott Yunoban, így Yuno elvesztette azt a lehetőséget, hogy összejöhessen Yukkival. Késöbb már megszerette Yunot, ezért már újra ott volt a jövőnaplójában, hogy övé lesz Yukki.
2. A 3. Dimenziót Yuno csinálta, aki visszament Murmurral az időben, hogy Yuno újrakezdhesse ezt az egészet a 3. Yukkival. Yukki és Minene csak utána ment, hogy ezt megakadályozhassák.
3. Igen, megkapta az 1. Murmurtól az emlékeit. Az első Murmurt bezárva tartotta a 3. Deus és a 3. Murmur, a 2. Murmur Yukkival van, a 3. Murmur meg a 3. Deussal, ő volt az aki, meg akarta akadályozni, hogy a 3. Yuno találkozzon Yukkival és az 1. Murmurral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!