Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SPOILER! Mint tudjuk a Diverge...

SPOILER! Mint tudjuk a Divergent: a hűséges c. könyvben meghal Tris. Szerintetek megcsinálják úgy, hogy nem hal meg Tris?

Figyelt kérdés
Mert ugye bár ugyan az forgatta a twilght-ot, a burkot és azok is egy kicsit eltértek a filmtől. Vajon lesz annyi eszük, hogy nem ölik meg Tris-t? És mikor fogják kiadni a moziban? Előre is köszönöm? :)

2015. ápr. 25. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Mért ne kéne megölniük őt? A Burkot nem láttam, de a Twilightban sem voltak ekkora eltérések, szóval szerintem maradnak a könyvnél ebből a szempontból.
2015. ápr. 25. 22:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Remélem attól, hogy nem ölik meg :( vagyis Tris gondolatában meghal, de a valóságban ne. De jó lenne. De köszönöm! És mikor adják ki a moziban?
2015. ápr. 26. 08:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó részt ketté bontják, és az első felét 2016. március 18-ától, a másodikat 2017. március 24-étől fogják adni az imdb szerint.
2015. ápr. 26. 21:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt nem írja, hogy megölik e Trist? :) bocsii. :)
2015. ápr. 27. 18:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Jah, és köszönöm :)
2015. ápr. 27. 18:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Jah, és még egy kérdés. A végen tényleg össze jön Tobias, és Christina? Bocsi, elég régen olvastam a könyvet.:)
2015. ápr. 27. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt nem fogják lelőni, hogy meghal-e, mert túl nagy spoiler lenne.

Ha jól emlékszem nem jönnek össze a végén, csak barátok maradnak.

2015. ápr. 28. 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm :) na akkor várom a Hűségest. :) és reménykedem, hogy lövik le Trist :D még egyszer köszönöm!
2015. ápr. 29. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!