Elolvassam a beavatott többi részét is?
Elolvastam a Beavatottat. Tetszett. Olvastam már jobbat is... de mind egy, a lényeg, hogy szívesen elolvastam volta a folytatásokat is gondolkodás nélkül.
A padtársam nemsokkal azelőtt fejezte be a 3. részét, hogy én az elsőt.
Mindenáron el akarta mondani a cselekményt. Mondtam, hogy ne, mert el akarom olvasni, és a spoilerezgetés nálam felér egy szentségtöréssel. Gyűlölöm. Mégis elmondta. Azt mondta Tris meghal és Tobias összejön Christinaval.
Nem tudom igaz-e. (Remélem nem) Nem is erre vagyok kíváncsi.
Kérlek ezzel kapcsolatban ne is írjatok semmit. Köszönöm.
Arra vagyok kíváncsi, hogy mit tanácsoltok: Ennek ellenére megéri elolvasnom, vagy nem érdemes?
Hónapok óta ezen töprengek,kell valami megerősítés, vagy ellenzés...nagyon szomorú vagyok emiatt.
Köszönöm.
Szerintem érdemes azért elovasni hisz nem minden lessz benne a filmben és talán így jobban megérted majd.Szerintem ne törődj vele hogy elmondta, ne vegye el a kedveded nyugodtan olvasd végig,amugyse minden történetnek happyend a vége.de a könyvben nagyon fontos részletek is vannak amiket a film majd biztos kihagy.
De dönds el te, ha nem nagyon érdekel akkor ne olvasd ki, ha meg érdekel érdemes kiovasni.
Rendben, nem hagyom elvenni a kedvem. Igazatok van, nem csak a vége a lényeg.
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!