Én már nem értek semmit, szerintetek?
Idén kezdtem el a gimit, és belezúgtam egy srácba, pontosabban az egyik osztálytársamba (bonyolult és hosszú, hogy hogyan, de ha valakit érdekel szívesen leírom).
Jó fej meg minden, régebben volt, hogy minden nap ráírtunk a másikra facebookon, és a beszélgetéseink nem abból álltak, hogy "szia-szia-mizu-semmi,veled-semmi-ok". De mostanság max. hf ügyben keres fel.
Vannak a "leszarlak-hetei" amikor még csak az is nagy kérés, hogy köszönjön, viszont vannak az igazából nem tudom megnevezni, milyen hetei, amikor kedves, ugrat, megnevettet, néha észre veszem, hogy felém pillant, meg persze ott van az, mikor egymás szemébe nézünk (végre kibírom, hogy nem kapjam el a tekintetem fél másodperc után) teljesen összezavar a viselkedésével, mert van egy megérzésem, amibe nem akarom beleélni magam, és az eszem is azt mondja folyton, hogy "Nézz már tükörbe, soha nem fogsz bejönni senkinek!" de akkor jön Ő azzal a kisfiús mosolyával, néha zavart tekintetével és ugratásaival én pedig totál bekattanok!
Miért van az, hogy egyik héten tök rendes, aztán a következőn, meg mintha nem is léteznék?
Valaki segítsen!
15/L
Hát, a fiúk érthetetlenek... :D
Szerintem, ha ilyen rossz hete van, akkor kérdezz rá, hogy tettél e valamit, amivel okot adtál a nemtörődömveled-ségére:D
Én sem tudtam ilyen helyzetben mást csinálni, de azért remélem segítettem:)
egyszer már kérdeztem, de azt mondta, nincs baja...
de azért köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!