Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt most mégis mi lenne? Nem...

Ezt most mégis mi lenne? Nem értek már semmit sem.

Figyelt kérdés
Mióta egyre sikeresebb vagyok a lányoknál és már nem csak kényszerből szorulok rá számomra nem vonzó lányokra, hanem például legutóbb is egy számomram, vonzó szép lánnyal csókolóztam, azóta valahogy mintha megfordultak voln a dolgok. Mostanság gyakran van, hogy számomram nem vonzó lányok csúfolnak ki, neveznek rondának és számomra vonzó lányok szemeznek velem, adnak jeleket vagy neten kedvelnek meg és jeleznek vissza, hogy szeretnek velem beszélgetni vagy épp örülnének, ha taliznának velem valamikor. Nem értem, amúgy csak annyi történt, hogy már megszoktam, hogy sok lány csúnyának nevezett és kevésbé tör le, meg hát ott van ez a szép láyn is, vakivel smároltam és ez is nagyon feldobott, már nem is szoktam nagyon modnogatni, hogy milyen ronda vagyok, bár még mindig annak érzem és tartom magam. Na meg úgy tűnik a lányok is ugyanúgy sokan rondának tartanak, mégis valahogy más, minth a a szép lányok kezdenének velem rendesek lenni és nyitottak az ismerkedésre és a nem vonzó lányok meg gyakranbban tartanának rondának és utasítanának el valamiért. Legalábbis kb. egy-két hónapja már ezt tapasztalom folyton. Most már több szép lánnyal tartom akapcsolatot, mint számomra nem vonzóval, eljutottam ide, pedig egy éve csak számomra nem vonzó lányokkal volt kapcsolatom, kényszerből ilyen lányokkal is kezdtem tanulni meg csókolózni is például.
2013. szept. 17. 22:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom neked mi a szép, meg a csúnya, mert az relatív, de valószínű annyi történt, hogy elfogadtad, magad, az hogy jó nők is érdeklődnek irántad meghozta az önbizalmadat, ez hozzájön a kisugárzásodhoz, és más lányok ezt érzik, így azoknál leszel sikeres akik érdekelnek. Akik meg csúfolnak azért teszik mert igényük volna rád, de te már nem közülük válogatsz. :)
2013. szept. 19. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!