Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Decemberben töltöm a 14-et, a fiú ebben az évben a 20-at. A többi lent?
Sziasztok! Mielott elitelnetek, tudom, hogy nem egy atlagos esetrol van szo. Csupan velemeny erdekelne a sztorival kapcsolatban.
Szoval. Tegnap itt voltak tesom baratai es unokatestvereim. Volt egy fiu, akit ismer a csladunk. Egyetemre jar, nagyon okos srac. Joszivu, kedves, vicces, helyes, megbizhato ember. Ezert is tudom hogy nem AZT akarja. Mert o tenyleg az, aki nem tenne meg. Tenyleg, ismerjuk... de valami elindult koztunk. Mikor darcozni tanitott akkor picit atolelve tette ezt, a hajamat fonta es mondta a batyamnak hogy jelentkezik a sogor szerepre :D. De csak hulyeskedett... viszont biztos vagyok benne hogyha nem 14 eves lennek... hanem mondjuk mar 20, mi mar egyutt lennenk. Mit gondoltok... van esely arra, hogy mi a jovoben egyutt legyunk?
velem volt ilyesmi, csak én össze is jöttem az illetővel. én 14, ő 22 volt akkor. (már nem vagyunk együtt)
hogy mi lesz később, azt nem lehet megmondani.
pár év múlva még bármi lehet,s sztem igen is tud nőként tekinteni rád,s kitudja lehet h tényleg Ő a nagy Ő:D sztem még bármi lehet,s addig is,mig ,,nagyobb nem leszel"addig is baratok is lehetek
am nekem is hasonló a helyzetem,csak én 15/l vagyok mig a srác 20
bármi lehet még:DDakar most is,de a jövőben ha a baratsagotok meg marad szerintem simán össze jöhettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!