Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Decemberben töltöm a 14-et, a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Decemberben töltöm a 14-et, a fiú ebben az évben a 20-at. A többi lent?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mielott elitelnetek, tudom, hogy nem egy atlagos esetrol van szo. Csupan velemeny erdekelne a sztorival kapcsolatban.

Szoval. Tegnap itt voltak tesom baratai es unokatestvereim. Volt egy fiu, akit ismer a csladunk. Egyetemre jar, nagyon okos srac. Joszivu, kedves, vicces, helyes, megbizhato ember. Ezert is tudom hogy nem AZT akarja. Mert o tenyleg az, aki nem tenne meg. Tenyleg, ismerjuk... de valami elindult koztunk. Mikor darcozni tanitott akkor picit atolelve tette ezt, a hajamat fonta es mondta a batyamnak hogy jelentkezik a sogor szerepre :D. De csak hulyeskedett... viszont biztos vagyok benne hogyha nem 14 eves lennek... hanem mondjuk mar 20, mi mar egyutt lennenk. Mit gondoltok... van esely arra, hogy mi a jovoben egyutt legyunk?

2015. máj. 30. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet bár még eltelhet addig egy kis idő
2015. máj. 30. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
13 évesen nagyon nagyon kicsi vagy még egy 19 éves sráchoz. Hát talán 3-4 év múlva.. Bár akkor ő meg 23-24 éves lesz.. Hát akkor van esély rá, de az még nagyon soká lesz.
2015. máj. 30. 23:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon kicsi vagyok még hozzá. Nem járni szeretnék vele :). Csak érzem, hogy valami elindult. Ő is tudja, hogy nem lehet, én is tudom. Mindössze arra lennék kíváncsi, hogy pl.: 20 éves koromban még mindig "kicsi" leszek-e hozzá? Hogy miért kérdezem? Mert konkrétan olyan érzésem van, mintha előző életünkben mi együtt lettünk volna. Pedig nem hiszek az ilyesmiben. Na, de ne a reinkarnáció legyen a téma :D. Hanem, hogy Ti voltatok már olyan szituációban, amikor biztosak voltatok abban, hogy vibrál köztetek valami és egymás mondatait fejezitek be? Velem ez volt... el lehet ítélni, és tudom, hogy korai ilyenről beszélni /szerelem/, de igen is vannak a velem egykorúaknak is ilyen érzéseik. Csak az a baj hogy sajnos sokan ilyesmi helyzetben belemennek olyan dolgokba, amiket később megbánnak. (Elnézést az elírásokért és a szóismétlésekért)
2015. máj. 30. 23:46
 4/8 anonim válasza:
Szia :) Velem is hasonlo volt a helyzet, ha ugy erzed O az igazi es var rad par evet siman osszejohettek :) Addigis legyetek jo baratok es ismerjetek meg egymast, aztan majd alakul a dolog.De azert ovatosan :D 14/L
2015. máj. 30. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:

velem volt ilyesmi, csak én össze is jöttem az illetővel. én 14, ő 22 volt akkor. (már nem vagyunk együtt)

hogy mi lesz később, azt nem lehet megmondani.

2015. máj. 31. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nagyon beképzeled. Ő gyereknek tart. Mit akarhatna tőled? Nem tud rád nőként tekinteni pedig neki az kell.
2015. máj. 31. 11:35
 7/8 anonim válasza:

pár év múlva még bármi lehet,s sztem igen is tud nőként tekinteni rád,s kitudja lehet h tényleg Ő a nagy Ő:D sztem még bármi lehet,s addig is,mig ,,nagyobb nem leszel"addig is baratok is lehetek

am nekem is hasonló a helyzetem,csak én 15/l vagyok mig a srác 20

bármi lehet még:DDakar most is,de a jövőben ha a baratsagotok meg marad szerintem simán össze jöhettek

2015. máj. 31. 17:31
 8/8 anonim válasza:
ha két ember egymásnak van teremtve nem számít a kor=DD;)
2015. máj. 31. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!