Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szoltok ha szerelmet vall egy lany?
Figyelt kérdés
Egy olyan lany akit regebbrol.ismertek de sosem beszeltetek.annyira vele.. Tudom attol fugg hogy szep e meg ilyesmi. De ha nektek perpillanat mas tetszik? Hogy reagalltok ha az adott lany nem tetszik? Mit tesztek ha igen (de nem.vagytok.bele szerelmesek)? Ui: a szerelemvallas uzenetben tortenik2015. máj. 29. 20:25
1/12 anonim válasza:
Tök mindegy mi mit gondolunk.
Küld el neki! <3
22/F
2/12 opened paradise válasza:
Általában mindig ugyanazt:
"Köszönöm" :D
4/12 anonim válasza:
Hat en verset is irtam neki,facen is elmondtam neki,valentin napon kartyat kapott tolem,aranyos volt nem razott le, de nem is irt vissza semmi olyat hanem csak egy smileyt :'D
14/L
6/12 A kérdező kommentje:
Ertem..en is csak smileyt like jeleket kaptam.. Ezek szerint nem akar
2015. máj. 30. 10:42
7/12 anonim válasza:
Tudom hogy érzed most magad:/
Én akkor még nem is értettem,azt hittem azért írt mert van esélyem.Eltelt két év..Már máshogy látom a helyzetet
14/L
8/12 A kérdező kommentje:
Sajnalom sorstars... Es igen en is arra gondoltam... De nem irt semmi ertelmeset :(
2015. máj. 30. 10:54
9/12 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy üzenetben, fb-n nem vallunk szerelmet! Milyen ez már!? A legmélyebb érzelmeidet csak úgy leírod, és várod, hogy megnézze, aztán csak egy szmájlit kapsz vissza és izélsz, ahelyett, hogy legalább felhívnád telefonon, vagy a szemébe mondanád, látnád a rekreációját, ő is látna téged, a szádból hallaná, ekkor úgy igazán igazi lenne.
10/12 anonim válasza:
#7-es vagyok,en elmondtam neki versben,szerintem ez sokkal melyebb,erzelmesebb tud lenni annal hogy ele allok es hebegek,habogok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!