Ehhez mit szóltok, szerintetek tényleg így van?
Úú, ez nem semmi. :D Én kb. sokkot kaptam. o.O
21/L
a klipp mindent elárul.. :)
Ez egy botránycikk, ami részben hazugságokat ír, mivel azt könnyebb eladni, mint a valóságot. A cikk szélsőséges eseteket mutat és ugyanazt a marhaságot tolja, ami évek óta újra meg újra sikeresen eladható hír, miszerint a mostani szépségeket Photoshoppal rajzolják. És ezt a hírt imádja az összes elhízott, pattanásos rusnyaság, mivel önigazolja magát: no lám, akkor ez a sok szépség nem igaz.
Jópár nőt láttam élőben is, akik magazinokban is szerepelnek. Sokan közülük valóban megkapóan szépek, talán épp ezért választják őket fotózásra. És igen, lehet szarul is lefotózni egy nőt, előnytelenül, rossz szögből, rossz passzban, meg lehet csodaszépen is, de azért azt ne várjuk el, hogy a magazinképek durván realista, sokkolóan ronda képeket mutassanak, nem ez a dolguk. Ha Te is nő vagy, pontosan tudod, hogy egy hónapon belül is erős szórás van egy nő külsejében, néha csodaszép, néha meg nem annyira. Ez ennyi. A cikk az újságírás legaljának jó példája :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!