Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen fiúk jönnek be? A csendes, félénk és visszafogott fiúk vagy a nagyszájú egoista és nagyképű fiúk?
Figyelt kérdés
Azért kérdem mert szeretném megtudni, hogy mennyi esélyem lenne egy lánynál...2015. máj. 28. 14:05
11/17 anonim válasza:
nagyképűség nem vonzó nekem, ahogy a visszafogottság, félénkség sem. szeretem a beszédes, mosolygós, jó dumás pasikat, akik magabiztosak, határozottak, és jó kisugárzásuk van :) az ilyen tipikus jófej, kedves, társasági emberekre gondolok :D
mivel én nem vagyok visszafogott, félénk és csendes, egy ilyen partner nem lenne hozzám való. viszont a második verzió felsorolt tulajdonságai sem szimpatikusak.
20/L
12/17 anonim válasza:
Én a az 1-essel ertek egyet.A nagykepu sracokbol mar a tokom tele van.Szerencsere sok ,,jo fiuval" van barati kapcsolatom es mindegyikuket nagyon birom<3
Annyival jobb emberek...es hulyeseg hogy egy jofiu nem nezhet ki jol!!A barataim kozott is van egy ket csabos ficko:D
13/17 anonim válasza:
Igen, és többször leírtad a lényeget. BARÁTAID!! Hihetetlenül ki vannak segítve gondolom a barátzónában sínylődve, hogy milyen kis cuki jófiúknak gondolod őket, csak épp nem tekintesz rájuk férfiként.
14/17 anonim válasza:
Nekem az olyan pasi az ideálom, aki nagyobbszájú, kiáll mellettem, erős, de ezt nem fitogtatja.
15/17 anonim válasza:
Arany középút, vagy amit az egyes leírt (egy költő veszett el benned egyes :D).
16/17 anonim válasza:
az egyes tényleg jól leírta, számomra is az ilyen fiúk jönnek be... viszont én magamon azt tapasztalom, hogy arc alapján, aki első látásra megfog, az nekem megtetszik és kész, aztán kiderül, hogy stílusra lehet, nem jön be... viszont tényleg, ne legyen túl félénk a srác, mert ha nem mer idejönni hozzám (úgy, hogy tetszünk egymásnak, csak nem erősítjük meg) akkor tényleg kútba esett az egész, mert nyilván nem a lányok udvarolnak a fiúknak, hanem a fiúk a lányoknak :) ez manapság már nem divat, de azért jó lenne megtartani, mert fordított esetben elég hülyén néz ki a dolog, hiszen nem a nőnek kell hordani a nadrágot :)
17/17 anonim válasza:
Legyen kedves,bátor,jófej,vicces,társasági azért lehet nagyszájú is de ne legyen túlságosan az...nekem már elegem van azokból a fiúkból akik facere töltik fel a csücsörítős képeket szval ilyen ne legyen.De hogyha választani kéne hogy inkább nagyképű és nagyszájú vagy csendes és félénk...inkább a csendes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!