Lányok nektek milyen férfiak, pasik jönnek be? Külso, belső tulaj. Pl:ruha stilus nagyképű csendes stb . Mellé a korodat leci Puszi érte
Legelső és egyben a legfontosabb szempont:legyen egyénisége.
Külső: férfias (nem feltétlen ki gyúrt fazon, de ha az, az se baj :D ), stilus: sportosan elegáns, de fő h passzoljon az egyéniségéhez és ha lehet ne legyen feszesebb a naci rajta mint rajtam, ha a nadrág ülepe nem a térdéig ér, előny. ( a rózsaszín pólós fiuktól kiráz a higed :S ).Egyszóval férfias , magabiztos megjelenés + borosta :D
Belső: olyan aki tisztába van az értékeivel de nem vág fel vele, okos, humorérzékkel megáldott, kedves, szeretnivaló és szeretni tudó ember.
L/24
Inkább kevesebb márkás ruha, mint sok kínai szerintem.. Egyszóval nem szeretem ha egy fiú tipikus gagyi kínai ruhákat hord.
Sötétszőke, vagy barna haj, zöld vagy kék szemszín. Nem jönnek be a hófehér bőrű fiúk, inkább a kreol bőrszín. Az jó, ha egy fiú magas, mert volt mar olyan barátom, aki alacsony volt , és rossz volt, hogy le kell hozzá hajolni xd
Szálkás, izmos testalkat.
Legyen jó humorérzéke, ne legyen annyira nagyképű, érett, sportoló.
13Yo
Ui.: ez csak az ideál, ha igazán beleszeretek valakibe, úgysem fognak érdekelni a külsőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!