Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek menő vagy pedig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek menő vagy pedig kiábrándító ha egy 17 éves lány meg tud inni 1 liter házi pálinkát?

Figyelt kérdés
(-:
2015. máj. 27. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Durván kiábrándító. Már csak az a felvetés is, hogy egyáltalán valakit menővé tesz az, hogy mennyit bír inni.

Tipikus tini baromság. Értelmes ember ilyen dologgal nem áll elő.

Valaki a tudásával és a jó meglátásaival próbál kicsikarni a környezetéből elismerést, valaki meg azzal, hogy meg bír inni 1 liter páleszt. Érezd a különbséget.

2015. máj. 27. 16:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Az a pálinka, amiből meg tudsz inni egy litert mindenféle probléma nélkül, az nem pálinka. Inkább fehérbor :D
2015. máj. 27. 16:56
 13/20 A kérdező kommentje:
ja csak én nem városi gyerek vagyok :-) kiskoromban is mindig megittam 1 felest
2015. máj. 27. 16:56
 14/20 A kérdező kommentje:
Felénk 55fok alatt nincs pálinka
2015. máj. 27. 17:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hungary's got talent :D
2015. máj. 27. 18:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát ha lányként ez neked megy.

Ismerős 100 kiló körül van(kőműves), ő bevett egy este 1 liter pálinkát de másnap nagyon a halálán volt.

Én ilyen nővel szóba sem állnék. Leinna engem a sárga földig, pedig ha iszom akkor én is meg tudok inni 1-1,3 liter vodkát, de hogy pálinkából ennyit....

2015. máj. 27. 23:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Néha én is szoktam inni, lehet lepontozni, nem vagyok kocka, de

egyrészt ez a mennyiség erősen kamuszagú,

másrészt nem "menő" inni. Én nem tartozom azok közé akik szerint az ördögtől való az alkohol, bárkivel megeshet hogy több csúszik le néha, hát ez van, de menőnek semmiképp sem menő, nem értem azokat akik ezzel akarnak felvágni :D Értem hogy buli meg minden, de tényleg ez életed sikere, és a legnagyobb teljesítményed? Ha igen, na AZ már ciki.

21/L

2015. máj. 28. 12:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát most na valamibe kiemelkedő vagyok.Amúgy nem szoktam úgy inni csak néha.
2015. máj. 28. 19:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez pont olyan tulajdonság ami senkit nem tesz menővé.

Az se menő aki a legrecsegősebbet tudja fingani, csak a hülyék hiszik annak.

2015. máj. 28. 19:47
 20/20 G#47 ***** válasza:

Papot!

Ő az igazi !!!!!!😄

2020. febr. 16. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!