Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek gáz?
Figyelt kérdés
Szeritettek gáz, ha tetszik a barátnőm pasija??2015. máj. 27. 15:18
1/9 anonim válasza:
Amíg nem mászol rá, addig nem az.
2/9 anonim válasza:
Nem az én barátnőm pasija is nagyon szimpatikus nekem, és a barátnőm mégsem haragszik.
F
3/9 anonim válasza:
nem gáz ameddig nem akarod elszedni tőle
4/9 A kérdező kommentje:
Kihagytam a leírásból, hogy úgy érzem ő is érez irántam vmit.
2015. máj. 27. 15:27
5/9 anonim válasza:
dehogy gáz .. csak ne akard lenyulni elole mert az már tobb mint gáz.:)
18/f
6/9 anonim válasza:
Ha csaj vagy nem gáz
De ha fiu vagy akkor nagyon gáz
7/9 anonim válasza:
Na itt látszik meg a tipikus női gondolkodás. A barátnőjének párja lett, ő meg nehogy már egyedül legyen, de nem másat keres, hanem neki pont ő kell.
Gratulálok! Remélem, hogy sikerül elcsalnod tőle, aztán majd te is lapátra kerülsz, emellett vesztettél egy barátot.
Megéri! Hajráááááá!
9/9 A kérdező kommentje:
Nem fogom lenyúlni, csak érdekelt, hogy ti mit gondoltok erről az egész helyzetről.
Nem vagyok Viki.
2015. máj. 27. 17:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!