Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi háromszög. Mit tegyek?
Sziasztok!
Az osztályomba jár egy fiú. Év elején iratkozott át a sulinkba. Nagyon kedvelem, vicces, aranyos, nagyon sok közös témánk van. Mostanában egyre többet beszélgetünk , de inkább neten keresztül. Egyre jobban beleszeretek, csak az a bibi, hogy a legjobb barátnőmmel jár, nagyjából október óta.
Sajnos (vagy nem sajnos) egyre több gondjuk van, de ezt úgy kifelé nem látni, csak a fiú meséli nekem. Leginkább azért vannak gondok, mert a barátnőm eszméletlenül féltékeny, és irányításmániás, viszont ő flörtölget a pasija legjobb haverjával. És ebből már a fiúnak is elege van, de még nem említette, hogy szakítani akarna. Viszont megkért, hogy együtt találjunk ki valamit.
De fogalmam sincs, mit tanácsoljak neki, hogy a barátnőmet ne támadjam hátba, de én se kínlódjak tovább.
Mellesleg azt nem láttam eddig, hogy a fiú úgy érdeklődne irántam, mint barátő, de lehet azért, mert most is kapcsolatban van, még ha komoly gondjaik is vannak.
Én még sose jártam senkivel, nem hiszem hogy azért, mert olyan csúnya lennék, inkább azért, mert elég határozott vagyok.
Valaki tudna tanácsot adni, hogy most mi a fenéhez kezdjek?
Köszi előre is
Várd meg míg szakít a barátnőddel, sőt még utána is várj jó másfél hónapot, és még így is hátba fogod támadni. Sajnálatos dolog, nem volt részem benne háll istennek, de senki nem fogja jó szemmel nézni ha a legjobb barátnőd pasijával kavarsz. Nem ér annyit egy pasi hogy összevessz a barátnőddel.
18/F
És ha nem szakítanak?
Az a legrosszabb, hogy látom, hogy kínlódik, mert nem akarja megbántani a barátnőm, és szerintem még magának se vallja be, hogy már ki akar szállni.
Most azon gondolkozom, hogy nyáron szakítani fognak-e.
De az se biztos, hogy utána majd akar velem járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!