Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? :O
Már hetek óta arról a srácról álmodom... Fáj a gyomrom, reszket a kezem, a szívem néha olyan furán ver hogy szerintem ha egy kardiológus meglátná felmondana. Nincsen semmi étvágyam, ha szólnak hozzám csak a második megszólításra figyelek. Nem tudok koncetrálni. És állandóan rá gondolok...nem akarok szerelmes lenni mert elgyengít már most elpuhított :| ...viszont ez egy nagy baromság...ellentmondok magamnak is. Miért érzek így egy haverom iránt akit még sosem láttam és csak neten beszélünk? És az még barátsághoz tartozik ha szeretném megölelni, érezni hogy mellettem van, megnevettetni, és olyan undorítóan romantikusan sétálni a naplementében...?
Mi a franc van velem?
Köszönöm az értelmes válaszokat a hülye kérdésemre :/
16/L
Haldokolsz.
De amúgy szép kis írás, elmehetnél leányregény szerzőnek, a sok buta tininek biztos tetszene.
Ne kezdj bele internetes kapcsolatba, azoknak soha nincs jó vége.
Ha pedig tényleg ennyire belehabarodtál volna a srácba, akkor mindenképpen kezdeményezz egy személyes találkozót és, akkor meglátod majd, hogy milyen ember is. Ha szerencséd van, akkor olyan, mint amilyennek elképzelted és még talán össze is jöhettek. :)
Igen, az vagy!
De a távkapcsolatoknak semmi értelme, szóval próbálj ebből az érzésből kihátrálni, mert csak rosszabb lesz.
Képzeld el, ha valaki neten ilyen hatással van rád, akkor jönni fog egy srác élőben, aki szintén kiválthat belőled hasonlót, és bármikor együtt lehettek !:)
Nnnnnnnnnnnnyem.
Szerintem csak fellángolás, de ebből a szövegből nem lehet biztosra mondani. Mióta ismeritek egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!