Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeret vagy nem?
Van egy srác, akivel megismerkedtem, barátokká váltunk, és mostanra teljesen beleszerettem. Mikor a haverjával beszélgettem, akkor mesélte, hogy a fiu járna velem, minden akadály ellenére, és hogy szeret engem (ezt ő mondta neki). És sokat szoktunk találkozni is, meg éjjel-nappal beszélünk facen meg hivásban is.
DE!
Velem beszéli meg hogy mi van a barátnőjével(nemsokára szakitanak), hogy melyik csajt fűzi éppen, és mindent elmond nekem. Úgyérzem teljesen barátilag kezel. És közbe szivekkel irja nekem hogy joejt. Olyat is irt már hogy "Szeretlek.(barátilag)". Viszont a haverja állítása szerint szeret engem...
Mivan most akkor?
Én többet érzek barátságnál sajna.Mekkora szívás.
Bizony jó nagy szívás! Ha a barátom lenne én is ezt mondanám neked!
Break!
Majd ha tényleg szakitott, akkor éld bele magad!
Azért mondja a csajokat előtted,hogy féltékenyítsen egy kicsit,tapasztalatból mondom! (én is csináltam ezt :D )
Tetszel neki ez tuti. !! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!