Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek vele vagy nem?
Figyelt kérdés
Egyik fiu baratom altal kezdtunk el beszelgetni eleinte nagyon bunko voltam vele(elozo csalodasok miatt) de nem adta fel folyamatosan irt szebbnel szebbeket, 5napja beszelunk facebookon de 0-24 ben azt mondta hogy szeret es hogy a mindene vagyok most fogunk majd csak eloszor talalkozni felek mert a baratnom baratnoje jart vele es nincs jo velemennyel rola kozbe a kulsoje miatt is beszoltak nekem pedig egyaltalan nem csunya sooot, es nem tudom mit tegyek en meg nem erzem azt hogy 5 nap utan halalosan szerelmes vagyok de o igen nem akarom megbantani ha eloben is minden olyan jol megy mimt facebookon osszejojjek vele vagy ne? Hallgassak masokra vagy ne? Mit tegyek?2015. máj. 25. 15:18
1/4 anonim válasza:
5 napja beszéltek facebookon,még sohasem találkoztatok és ő őrölten szerelmes beléd?Hány évesek vagytok?11?Ez egyáltalán nem szerelem...sőt nem is ismeritek egymást.Mások döntsék el helyetted,hogy összejöjjetek-e vagy ne?
2/4 anonim válasza:
Ismerd meg és majd rájössz,hogy járnál -e vele vagy sem! Ezt neked kell eldöntened nem nekünk. 19/N
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nekem kell eldontenem de ossze vagyok zavarodva es rengeteg csalodason vagyok tul es ezert kerem a segitsegeteket azzal hogy irnatok le hogy ti mit tennetek
2015. máj. 25. 15:32
4/4 anonim válasza:
Az ilyen embereknek nincsenek szüleik/nevelőszüleik akikkel az ilyesmit meg tudják beszélni? Vagy manapság mindenkiből hiányzik a kapcsolatteremtő ösztön? Hát nem csodálom hogy évről évre kevesebben vagyunk gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!