Szerintetek összejöjjek vele?
szóval egy általános iskolás aki vagdosta magát és drogozott is... Nem a legjobb választás.
Persze ez téged tuti nem fog vissza és össze jössz vele és évekig vele maradsz sajnálatból, ami szánalmas.
De ez van, vannak ilyenek sajna. Amúgy senkit nem ment fel a drog és az önveszélyesség alól a családi körülmény rendszere. Nekem borzalmas gyerekkorom volt, de eszembe se jutott ilyesmi.
Én már egy picit nagyobb vagyok (18 ő pedig 21) ettől függetlenül hasonló helyzetbe kerültem...itt a körülmények ugyan szerencsére normálisak mindkettőnk részéről,attól függetlenül nagyon mások az életvitelünkben lévő dolgok :S itt is előkerültek a drogok és az alkohol,de ettől függetlenül imádom őt és úgy vagyok vele hogy belevágok és egyúttal remélem segítek is neki (előző barátnő miatt került ide :/) Aztán ha nem működik akkor elköszönök!! Egyenlőre minden jó,és imádok vele lenni :3
Szóval szerintem vágj bele,és nézd meg h hogy alakul ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!