Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Összejöjjek vele? :OO (Többi lent)
Szóval az egész úgy kezdődött hogy, még szeptemberbe eléggé beleszerettem az évfolyamtársamba. Pár nap után el is mondtam neki, de hát ő nem így volt ezzel, de attól függetlenül tök jóba maradtunk, állítólag én vagyok a lányok közül a legjobb barátnője, meg hogy bennem bízik meg a legjobban stb... Egyszer-kétszer sulin kívül összefutottunk beszélgettünk, skypeoltunk is, ráadásul ő hívott, de mindegy nem szeretett belém. :// Aztán most 2 hete megtudtam hogy az egyik osztálytáram teljesen belém van zúgva, aki mellesleg a fent említett illető legjobb haverja. Nagyon aranyos ez az osztálytársam, kedves, jó fej, szeret is meg minden. Nem tudom mi tévő legyek. Ha már az évfolyamtársam úgysem szeret :( Elkezdjek járni az osztálytársammal? Vagy teperjek tovább az évfolyamtársam után lány létemre, úgy hogy szerintem semmi se lesz a dologból? Teljesen tanácstalan vagyok.
írhattok üzenetet, bármi. A válaszokat előre is köszönöm. (:(
Az egyik után futhatsz, nem fogsz neki kelleni, ez elég világos. A másikat meg ne verd át "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon. Ne használd már ki szerencsétlen srácot, hadd találjon olyan lányt magának, aki szereti is őt és nem csak azért járna vele, mert a másiknak nem kellett. Ne legyél ilyen ribizli...
20/L
A 2. és 3. választ köszönöm. :)
Mondjuk szerintem afelé tartok hogy beleszeretek az osztálytársamba. Lassacskán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!