Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Összejöjjek vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Összejöjjek vele? :OO (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval az egész úgy kezdődött hogy, még szeptemberbe eléggé beleszerettem az évfolyamtársamba. Pár nap után el is mondtam neki, de hát ő nem így volt ezzel, de attól függetlenül tök jóba maradtunk, állítólag én vagyok a lányok közül a legjobb barátnője, meg hogy bennem bízik meg a legjobban stb... Egyszer-kétszer sulin kívül összefutottunk beszélgettünk, skypeoltunk is, ráadásul ő hívott, de mindegy nem szeretett belém. :// Aztán most 2 hete megtudtam hogy az egyik osztálytáram teljesen belém van zúgva, aki mellesleg a fent említett illető legjobb haverja. Nagyon aranyos ez az osztálytársam, kedves, jó fej, szeret is meg minden. Nem tudom mi tévő legyek. Ha már az évfolyamtársam úgysem szeret :( Elkezdjek járni az osztálytársammal? Vagy teperjek tovább az évfolyamtársam után lány létemre, úgy hogy szerintem semmi se lesz a dologból? Teljesen tanácstalan vagyok.

írhattok üzenetet, bármi. A válaszokat előre is köszönöm. (:(

2015. ápr. 27. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem érdekelnek az ügyefogyott, infantilis problémáid
2015. ápr. 27. 15:55
 2/5 datass ***** válasza:
Döntsd el hogy egy társ kell vagy olyan ember akibe szerelmes is vagy...
2015. ápr. 27. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Az egyik után futhatsz, nem fogsz neki kelleni, ez elég világos. A másikat meg ne verd át "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon. Ne használd már ki szerencsétlen srácot, hadd találjon olyan lányt magának, aki szereti is őt és nem csak azért járna vele, mert a másiknak nem kellett. Ne legyél ilyen ribizli...

20/L

2015. ápr. 27. 16:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: MI A FENÉNEK ÍRSZ HA NEM ÉRDEKEL? Én se vagyok rád kíváncsi.
2015. ápr. 27. 16:07
 5/5 A kérdező kommentje:

A 2. és 3. választ köszönöm. :)

Mondjuk szerintem afelé tartok hogy beleszeretek az osztálytársamba. Lassacskán

2015. ápr. 27. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!