Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek vele?
Figyelt kérdés
Nemrégiben megismertem egy srácot, aki annyira olyan mint én. Közös az érdeklődési körünk, magamat látom benne és rettentő jóarc (hiszen én is az vagyok, meg szerény is) stb. kb 3 hete ismertem meg és minden hétvégén találkoztunk egy buliban,de facebookon tartottuk a kapcsolatot. A legutolsó bulin lekapott(nem ittunk szinte semmit)és utánna elmondta hogy nagyon bejövök neki, és nekem is nagyon bejön. Utánna megbeszéltük, hogy járjunk.Pár órával később mondtam hogy ezt inkább ne, ismerjük meg egymást jobban... Viszont egész nap rá gondolok, és szerintetek megérné vele ilyen hamar összejönni ? (ui.:közös a baráti körünk is, és mindenki azt mondta nekünk hogy mi lennénk a tökéletes pár, mvel annyira hasonlítunk)2014. nov. 29. 15:47
2/3 anonim válasza:
"Után(n)a megbeszéltük, hogy járjunk.Pár órával később mondtam hogy ezt inkább ne"
Kibújt belőled az értelem.
3/3 anonim válasza:
mi ez a baromság? a járás nem szerződés
ha elmentek együtt ide oda, smároltok és megbíztok egymásban akkor jártok :D
nem azért jártok, mert azt mondtátok. könyörgöm.
Igen, érdemes elmenni vele ide oda, minél több időt együt tölteni, hogy megsimerjétek egymást....
hány éves vagy? 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!