Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájhat a gyomrom a szerelemtol?
Figyelt kérdés
Mult evben jartam egy sraccal, azota bele vagyok zugva.. Megint osszejottunk, mert baromira hianyzott es en is neki. Amiota jarunk nincs etvagyam es folyton mosolygok meg minden. A gyomrom attol fajhat, hogy nem eszem rendesen?
Hogyan vegyem ra magam az evesre?
#szerelem #etvgytalansag
2015. máj. 25. 09:37
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg elvenni a gondolataidat a srácról,en nekem amikor hiányzik nagyon a barátnőm akkoR nem tudok enni ezert foglalóm le a gondOlataimat kicsit ^^
2/3 anonim válasza:
A gyomrod pont attol faj hogy nem eszel. Ullj le az asztalhoz es eroltess magadba legalabb napi 2 etkezest nem kell sokat csak egyel.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!