Mit tudok tenni össze szűkült a gyomrom?
Figyelt kérdés
Idegi alapon nem birtam sokat enni, most jobban vagyok, de a gyomrom össze van szűkülve. Mit tudok tenni?2015. máj. 14. 19:09
2/4 anonim válasza:
Nyilván egyél rendesen. Max. többször, töményebbet vagy ahogyan tudsz. Nem teljesen értem a problémát, mert én is érzek néha ilyesmit, de egy kis idő múlva mindig sikerül újra ennem.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy lassan már egy hete alig e
tudok enni, ilyenkor is csak keveset, mert pár falat után olyan mintha vissza akarna jönni.
2015. máj. 15. 07:30
4/4 anonim válasza:
A gyomor nem tud így összeszűkülni, ha elkezdesz enni akkor tágulna. Viszonylag rugalmas.
Próbálj inni is, hozzászokni a gyomrodba kerülő térfogathoz (még ha először csak víz is).
De amúgy meg kellene találni a valódi okát miért nem tudsz enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!