Hogyan "zsugorítsam" a gyomrom?
Azt ugye tudod, hogy nem a gyomrod mondja meg, hogy mikor vagy éhes? Attól, hogy összeszűkül, még a vércukrod le fog esni és éhes leszel.
Egyébként meg nem tudom miből gondolod, hogy nem fogsz kapni rendes kaját. Kínzó táborba mész vagy mi?
Ha elkezdesz kevesebbet enni, lassan megszokhatod.
Illetve ha stabilan tartod a vércukorszintedet (nem cukrot, lisztet, gabonát meg joghurtot eszel) akkor is kevésbé jelentkezik/jelentkezhet az éhség mint hagyományos nyugati étrend, állandó evés mellett.
Nem hiszem, hogy ez fontos lenne, én sosem térfogattal lakom jól, s ez elég logikus, ha üzemanyag kell, akkor üzemanyag kell, s a testem éhségjeleket ad, bármekkora a gyomrom. Sőt, teli gyomorral is lehet éhes az ember.
Csak lesz valami étel, amit meg tudsz enni... A kevés evés semmiképpen nem megoldás.
Az étrend változtatásával lehetséges elérni, hogy kevesebb étel is elég legyen, pl. a ketogénezők tipikusan jól viselik a kalóriadeficitet (de persze nem mindenki). A gyors ch pedig sokakat éhesebbé tesz. Ki kell tapasztalni, hogy jó. De nagyon kevés evéssel nem fog működni a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!