Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy ne ébredjek fel minden nap hajnali 4 órakor, hogy annyira éhes vagyok, hogy fáj a gyomrom, és nem tudok visszaaludni?
Figyelt kérdés
Normálisan eszem, 18 óra felé megvacsorázom, 20:00-21:00-ig tornázom, utána megfürdök és megyek aludni. Ilyenkor nem eszem már semmi, mert nem is kívánnám, meg nem tudnék aludni.2015. jan. 20. 09:53
1/7 anonim válasza:
Lefekvés előtt még egyél valami könnyűt. Torna/edzés után amúgy is fontos a fehérjebevitel.
2/7 anonim válasza:
Ha normálisan ennél, akkor nem hatkor vacsoráznál, vagy lefekvés előtt még ennél valami könnyűt.
Persze, hogy fáj a gyomrod, hisz nincs benne semmi. Éhezéssel meg csak ronda leszel, izomtalan, zsíros gebe. De te tudod.
Én nyolc felé vacsizok - zöldség, sajt, kolbász, virsli, vagy saláta.
De lefekvés előtt (11, fél 12) eszek egy pohár joghurtot, mézzel, meg szotyolát. Néha egy csík csokit is, vagy pár szem kekszet...
3/7 anonim válasza:
Fordítva kéne. 8-ig edzzél utána egyél valami könnyűt. Igyál elég de nem túlsok foplyadékot és elvileg át kéne tudnod aludni az éjszakát. Ha nem tudod lehet egyéb szerbi, vagy vegetatív idegrendszeri kimerültség, probléma is.
4/7 anonim válasza:
Edzés után mindenképpen kell enned valamit! Ne is csodálkozz, ha fáradtan, üres gyomorral (a testedzés felemészti a korai vacsorát) hajnalban már nem bírja a szervezeted tovább!
5/7 anonim válasza:
Igen, én is azt mondom, hogy nem lefekvés előtt kellene sportolni, hanem délután. Illetve, ha egyéb okok miatt nem megvalósítható, akkor az edzés után kellene enni valamit...
6/7 anonim válasza:
Tornázz 6-7között, vacsorázz 8-kor.
7/7 anonim válasza:
Legalább egy fehérjeturmixot tolj be edzés után, az is több a semminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!