Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jelent ez valamit?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent ez valamit?!

Figyelt kérdés
Lassan ket eve volt egy baratom nem volt komoly meg semmi de azota tetszik nekem viszont miota "szakitottunk" mindkettonknek lett valakije nekem azert hogy ot elfelejtsem vajon neki is csak azert? O meg mindig egyutt van a bartnojevel en mar nem de nyaron allitolag szakitottak legalabbis en ugy tudtam es akkor kavartunk is de aztan megint osszejott a baratnojevel es azota is egyutt vannak en meg nemlattam ugye nyar ota es igy sikerult is elfwlejtenem mert amugy tok szomoru voltam honapokig de az ugye mar elmult szerencsere viszont multheten jott szembe az utcan en a baratnommel voltam epp nevettunk valamin mikor eszrevettem es ilyen tok szomoruan nezett ez mit jelent ha jelent valamit egyaltalan? Tudom kicsit bonyolt 15/l
2015. máj. 24. 22:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak a töltött káposzta jó felmelegítve. Ami egyszer nem működött az már nem is fog. Annyit jelenthet hogy végső elkeseredettségében a biztos pontot keresi, vagyis téged.

Ne ess bele mégegyszer ugyan abba a hibába, semmi sem fog változni. Tapasztalatból mondom.

2015. máj. 24. 22:56
 2/3 To7ka ***** válasza:

Pl szomorú, hogy nem szerethet kettőt egyszerre. Kipróbáltátok együtt, valamiért nem működött, ő talált valakit akivel jól megvan, tudod hogy szereted, megvan mindene jelenleg. De mivel ismeritek egymást meg egy város, egy társaság, nemigen kezdhet ki veled is. Mondjuk...

Vagy semmi különöset, szomorú hogy vidám vagy, nem volt kedve mosolyogni rád a történtek miatt, vagy beszorult a szerszáma a cipzárjába.

2015. máj. 24. 22:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Ertem...ezen gondolom az sem valtoztat hogy nyaron aztmondta hogy vegig engem szeretett es ezt a legjobb baratja is megerositette?! Bar en nem hiszek nekik mert tenyleg akkor miert lenne meg mindig a masik baratnojevel..na mindegy koszonom a valaszt
2015. máj. 24. 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!