Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára anélkül, hogy beégnék?
Figyelt kérdés
Van a suliban egy fiú aki tetszik nekem. Nem túl kapós, sőt semennyire,igazából egy mackós kocka és eléggé fura is, de nekem tetszik, pedig MÁSOK szerint ez nem normális dolog, mert én vékony vagyok és csinos,ő meg egy'lúzer'. Másokkal a megszokott fura viselkedést tanúsítja, de velem egész normális és kedves. Azért lenne fontos, hogy mielőbb lépjek, mert idén ballagunk és én szolnokra megyek tanulni ő meg marad pesten. Előre is köszönöm! 14/l2015. máj. 23. 20:17
1/1 anonim válasza:
vedd fel arckönyvre és írkáljatok ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!