Hogyan adjam a lány tudtára hogy nem tetszik anélkül hogy megsérteném?
sokat skype-oltunk és elvoltunk de amikor az első találkozáson megláttam azthittem elhányom magam. interneten van egy pár jó képe de a valóságban...fujj.
nem tudnám elképzelni magam mellette szóval szeretném ezt a "kapcsolatot" megszüntetni kettőnk közt.
válaszokat előre is köszönöm!
Így is, úgy is meg fogod bántani, de inkább minél előbb mondd meg neki, és ne hitegesd.
Elég szomorú, hogy eddig kedvelted, de most a kinézete miatt már nem. :( De hát van ilyen, csak legalább ne vágd át.
Először is: ha esetleg találkoznátok, akkor mondd el neki, vagy legalább skype-on, ne e-mailben, sms-ben, mert akkor legalább látja, hogy vagy annyira gerinces, hogy a szemébe mondod.
Következő: nehogy azt mondd neki, hogy fujj, vagy ronda (mert különben is relatív a szépség). Meg lehet ezt fogalmazni teljesen diplomatikusan is, pl:
-ne haragudj, de nem vagy az esetem
-szerintem ez kettőnk között nem fog működni
-nem érzem a kémiát kettőnk között / nincs meg az a bizonyos plusz / nem értek irántad vonzalmat stb.
Nyugodtan megmondhatod neki, hogy -Bocsi, de nem tetszel nekem, csúnya vagy!
Aznap kicsit rossz keeve lesz, de hamar kiheveri.
Hidd el a nők sem szokták kímélni a ronda fiúkat, most mi minért szerénykedjünk velük.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!