A pasiknak van "baratzonaja", ahova a lanyok kerülnek? Egyaltalan van olyan egy fiunal, hogy a lany tetszik, nem közömbös. De "csak barat"
Van,igen.Nekem is van.Csajként annyira nem jön be a nő,de rajta érzem,hogy oda van.
Velük a hasznosságuk miatt tartom a kapcsolatot.Az egyik a kolléganőm,vele jól elvagyok ha unatkozom.A másik meg jön velem edzeni,ha nincsen kedvem egyedül menni.A sportág szakértője,uh tanulhatok tőle,jó meglátásai vannak,de nem egy jó csaj.
Es mi a helyzet Fiuk, a volt baratnöböl, baratzone epites?
Az a lany tud valaha is közömbös lenni, akit szerettetek?
volt sok barátnőm,de csak 1et szerettem.
szóval?
Én alapból az az ember vagyok, aki kevés emberrel tartja fenn a kapcsolatot egyszerre, havernak ott van 1-2 haver, kell egy barátnő, meg a család valamilyen szinten, és ennyi.
Excsajos téma változó, van akivel elbeszélgetek ha úgy alakul, van akivel szóba se állok, főleg hogy távol lakik, és nem érzem azt hogy tartanunk kellene a (virtuális) kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!