Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék? 2 fiúnak is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? 2 fiúnak is tetszem. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Van 1 aki tiszt rendes, már-már túl rendes... Őt nem választanám. De ott a másik. Tetszik nekem, de kételyeim vannak. Mi van ha átver? Ő van, hogy rendes, de van amikor nem az. Legyen ő? Vagy maradjak szingli? És hogy mondjam nekik azt, hogy nem tetszenek nekem??? SOS!!!!!

2015. máj. 23. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
En a nagyon rendes fiut valasztanam! Miert lennel egy szemet bunkoval aki lecserelne 2 het alatt! Amugy hany eves vagy? Szukseges azt is tudni!
2015. máj. 24. 23:07
 12/16 anonim válasza:
én"rossz fiút" választanám mert ha mondjuk megint vagy ilyesmi akkor kihasználnám a másikat és megnéznem hogy ő milyen lenne barátként. Ha túlságosan hülyeségnek találo akkor azt javaslom várj még egy kicsit hogy el tudd dönteni magad
2015. máj. 25. 09:11
 13/16 anonim válasza:
Ija és ne értsd szószerint kihasználásnak
2015. máj. 25. 09:11
 14/16 A kérdező kommentje:
13 éves vok.
2015. máj. 28. 07:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Privibe ird mar le hogy melyik megyebe laksz
2015. máj. 28. 12:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Na melyiket valasztottad?
2015. jún. 26. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!